Nieuws

Preventieve aanpak heeft goed uitgepakt in bestrijding Pythium

Een mooi artikel uit "Onder Glas" hoe we bij Van Gog Kwekerijen preventief Pythium bestrijden.

Lees verder.

Ontsmetten van oogstkarren met UV

Een mooi artikel over hoe Van Gog Kwekerijen voortaan oogstkarren droog ontsmet met UV. En zo schade en extra reparatiekosten voorkomt.

Lees verder.

Tractor volledig gerestaureerd

Het resultaat mag er wezen, met trots presenteren wij onze volledig gerestaureerde "Eicher 3709" uit 1974!

Lees verder.

Samenwerking Smart Packaging Solutions

Al geruime tijd werken wij samen met Smart Packaging Solutions. Voor hun nieuwste klantenverhaal kozen zij Van Gog Kwekerijen uit. In dit leuke interview met onze eigen Edwin Verhees lees je alles over onze duurzame wijze van komkommers kweken.

Lees verder.

Nieuwe LED/Hybride verlichting in kas Helmond

Bij het realiseren van projecten zijn vaak verschillende partijen betrokken. Deze partijen hebben een sterke onderlinge afhankelijkheid: als de een zijn werk niet goed of volgens planning doet, hebben anderen daar last van en komt het gewenste eindresultaat in gevaar. Samenwerking is het sleutelwoord in de keten van opdrachtgever, ontwerper, bouwer/installateur en toeleverancier. Voor alle partijen is de tevredenheid van de opdrachtgever en de eindgebruiker(s) het belangrijkste doel. Wanneer dat doel wordt behaald zijn tevredenheid en trots het prachtige eindresultaat. Een succesvol voorbeeld van optimale samenwerking is de recente realisatie van een 5 ha. LED/Hybride kas, bewerkstelligd bij van Gog kwekerijen in Helmond.

Lees verder.

Corona maatregelen bij Van Gog

In verband met het coronavirus hanteren wij strenge maatregelen rondom de toegang tot ons bedrijf:

Lees verder.