WERKEN BIJ

Bij Van Gog Kwekerijen werken we met een grote groep Poolse uitzendkrachten, waarvan de meesten al jaren bij ons werkzaam zijn. Deze collega’s werken zo’n 8 tot 12 weken in onze kassen en hebben daarna 3 tot 6 weken vrij om terug te gaan naar huis. Op basis van een jaarschema plannen we al deze werk- en vakantieweken van tevoren goed in. Dat schept duidelijkheid voor iedereen en biedt onze medewerkers zekerheid op baanbehoud.

Goed verzorgde huisvesting

Wij vinden het belangrijk dat onze Poolse medewerkers een fijne plek hebben om te verblijven, in de periodes waarin ze bij onze kwekerij werken. Een plek die veilig is en schoon. En waar mensen goed kunnen ontspannen en van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten. Daarom heeft Van Gog Kwekerijen op alle drie haar locaties in Brabant en Limburg huisvesting met goede voorzieningen. Hier verblijven uitsluitend medewerkers die bij Van Gog Kwekerijen werkzaam zijn.

 1. Helmond, Logiesverblijf Zuidende

In het centrum van de stad Helmond is een voormalig kantorencomplex omgebouwd naar een logiesverblijf met 37 kamers voor 2, 3, 4 of 5 personen. Deze accommodatie heeft op elke etage gemeenschappelijke badkamers en een goed uitgeruste keuken. Collega’s kunnen voor woon-werkvervoer gratis gebruik maken van een van de busjes.

Door de centrale ligging in de stad zijn veel winkels (inclusief Poolse supermarkten en Action) en andere faciliteiten (sport, ontspanning, openbaar vervoer) te voet makkelijk bereikbaar. Klik hier voor meer informatie over wat Helmond en omgeving te bieden heeft.

 1. Horst, Logiesverblijf Graafsebosweg

Deze mooie, nieuwe huisvesting, direct naast de kassen, is in 2019 gebouwd. Het gebouw heeft 59 tweepersoonskamers met eigen badkamer. Er is een gemeenschappelijke, goed uitgeruste keuken en een ruimte voor ontspanning. Er zijn gratis fietsen beschikbaar voor de tijdelijke bewoners.

Logiesverblijf Graafsebosweg is rustig gelegen in het dorpje Hegelsom, dat onderdeel is van de gemeente Horst aan de Maas. Een groter aanbod winkels en andere faciliteiten vind je in de nabijgelegen plaatsen Sevenum en Horst. Per fiets zijn deze goed bereikbaar. In de omgeving van de Graafsebosweg zijn prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt recreëren. Klik hier voor meer informatie over faciliteiten in de omgeving.

Fietstijden:

 • Supermarkt en treinstation: 5 minuten
 • Sevenum centrum (met o.a. Action): 10 minuten
 • Horst centrum (met o.a. supermarkt Polo Smak en Action): 15 minuten
 1. Asten, Logiesverblijf Meijelseweg

In 2007 werd voormalig hotel-restaurant De Peelsprong omgebouwd tot een logiesverblijf. Er zijn 16 kamers voor 2 of 3 personen, gemeenschappelijke badkamers en een goed uitgeruste keuken. Er zijn gratis fietsen beschikbaar voor de tijdelijke bewoners.

Het dorp Asten grenst aan het prachtige nationaal Park De Groote Peel. Het dorp is beroemd vanwege zijn klokken. In alle uithoeken van de wereld tref je klokken aan die in Asten zijn gegoten. Klik hier voor meer informatie over faciliteiten in de omgeving.

Fietstijden:

 • Kas: 5 á 10 minuten
 • Dichtstbijzijnde supermarkt: 5 minuten
 • Asten centrum (met o.a. Lidl): 15 minuten
 • Someren centrum (met o.a. Polo Smak en Action): 25 minuten
 1. Asten, Logiesverblijf Waardjesweg

Aan de Waardjesweg in Asten is een nieuw logiesverblijf gebouwd, direct achter de kassen en is in 2022 in gebruik genomen voor bewoning. Het verblijf heeft 49 tweepersoonskamers, gemeenschappelijke badkamers, een goed uitgeruste gemeenschappelijke keuken, een mooie ontspanningsruimte en een beachvolleybalveld direct naast het verblijf. Er zijn gratis fietsen beschikbaar voor de tijdelijke bewoners.

Het logiesverblijf ligt naast het bosgebied de Witte Bergen, met prachtige wandelroutes. Ook is er een waterplas waar sportvissers op meerval, karper en baars kunnen vissen. Van Gog Kwekerijen stelt gratis vispassen beschikbaar voor medewerkers die het leuk vinden een hengel uit te werpen. Klik hier voor meer informatie over faciliteiten in de omgeving.

Fietstijden:

 • Dichtstbijzijnde supermarkt: 10 minuten
 • Asten centrum (met o.a. Lidl): 15 minuten
 • Someren centrum (met o.a. Polo Smak en Action): 20 minuten

Van grote toegevoegde waarde

Op alle logiesverblijven van Van Gog Kwekerijen bieden wij onderstaande services:

 • Goede internetconnectie in alle kamers
 • Gratis gebruik van wasmachines
 • Dagelijkse schoonmaak van alle gemeenschappelijke ruimtes
 • (Stille) koelkast(en) met vriesvak in alle kamers
 • Een eigen bed, tafel, stoel en afsluitbare kast per persoon
 • Aanwezigheid van een logiesmanager, die o.a. zorgdraagt voor de handhaving van de regels en fungeert als aanspreekpunt bij klachten
 • Het is ons streven om medewerkers met uiteenlopende werktijden niet bij elkaar op een kamer te plaatsen. Zo worden rust- en slaaptijden niet verstoord.

Uitzendbureau Personeelsdiensten de Peel

Van Gog Kwekerijen werkt al sinds 2007 intensief en zeer prettig samen met uitzendbureau Personeelsdiensten de Peel. Zij zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie van de Poolse medewerkers voor Van Gog. Ook zorgen zij voor een goede begeleiding van de mensen als ze eenmaal in Nederland werkzaam zijn. Het uitzendbureau is SNA gecertificeerd, waarmee het voldoet aan alle geldende regels en wetten in de uitzendbranche.

 

Coördinator

Alle medewerkers van Personeelsdiensten de Peel kunnen rekenen op de steun van de coördinator. Deze Pools sprekende persoon, in dienst van het uitzendbureau, is elke week aanwezig op alle Van Gog locaties. Hij is een vraagbaak voor allerlei zaken waar je als buitenlandse flexwerker in Nederland tegenaan loopt. Hij helpt mensen met het regelen van dingen, het maken van afspraken en staat onze Poolse collega’s met raad en daad bij. Zijn werk en inzet wordt door hen dan ook zeer hoog gewaardeerd.

 

Kosten verblijf

De prijs voor het tijdelijk wonen in één van onze logiesverblijven bedraagt €60,20 euro bruto per week. Dit bedrag wordt ingehouden op het weeksalaris.

 

Kwaliteit gewaarborgd door SNF keurmerk

Van Gog Kwekerijen is, samen met het uitzendbureau, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de logiesverblijven. Wij vinden het heel belangrijk dat onze logiesverblijven aan alle wettelijke regels voldoen, goed onderhouden worden en dat klachten snel worden verholpen. Alle panden zijn SNF gecertificeerd. Dit SNF-keurmerk toont aan dat de huisvestiging voldoet aan de gestelde normen voor huisvesting van buitenlandse flexwerkers.

 

 

Ben je geïnteresseerd om flexibel te werken als uitzendkracht bij een prachtige kwekerij met goede arbeidsomstandigheden en een fijne huisvesting? Stuur dan een e-mail naar: hr@pdpeel.nl of vul ons inschrijfformulier in op: https://plan4flex.micros.nl/VanGogKwekerijen/WSFormulier

Wil je het gehele jaar door voor ons werken, stuur dan een e-mail aan: hr@vangogkwekerijen.nl

WERKEN-BIJ.JPG WERKEN-BIJ.JPG WERKEN-BIJ.JPG WERKEN-BIJ.JPG WERKEN-BIJ.jpg