van Gog Kwekerijen CV
Griendtsveenseweg 4
5754 AB Deurne

T: +31 (0)493 313904
E: info@vangogkwekerijen.nl

U bent hier: Over Ons

Over Ons


Natuurlijk zet u het liefst een smakelijke en gezonde maaltijd of lunch op tafel. Het broodje dat u tussen de middag eet moet fris zijn en lekker smaken. Daar hoort natuurlijk een lekkere tomaat of een schijfje komkommer bij. In de salade, op de pizza, in de soep, op het broodje of als rauwkost, u kunt het zo gek niet bedenken of u komt Van Gog producten tegen. Van Gog Kwekerijen combineert smaak met hedendaagse foodtechnologie. Geteeld met de kwaliteit en vakkennis van kwekers die met het product groot zijn geworden.

Kwaliteit in alle facetten van bedrijfsvoering en productie. Wilt u nader kennismaken? Mail naar info@vangogkwekerijen.nl

Wij zijn lid van telersvereniging Best of Four

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telersvereniging Best of Four u.a., Coöperatieve Telersvereniging Best of Four biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment fruit, glas- en vollegrondsgroenten. Door het samenvoegen van het productaanbod van ruim 180 telers kan zij vrijwel iedere marktvraag invullen. Hiermee creëert Best of Four voor alle aangesloten telers een sterke verkooppositie.

Verkoop via Best of Four

De verkoop vindt plaats door telersvereniging Best of Four. Best of Four maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Hierbij worden de logistieke lijnen zo kort mogelijk gehouden. Zo kunnen kopers het product rechtstreeks afhalen van onze locatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Best of Four.